Royal Melbourne tillhör utan tvekan de bästa golfbanorna i världen. Personligen var det en av de största golfupplevelserna någonsin. Golfbanan har allt – utmaningar – strategi-variation- heroiska spellinjer – alternativa spellinjer – naturupplevelse – gräsytor av högsta kvalitet – dramatiska onduleringar…ja jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. Att dessutom golfklubben bestämt sig för att värna om Alister MacKenzies ursprungliga intentioner med golfbanan från 1926 känns enormt befriande i en tid av konstant föränderlighet.
Jag spelade the West Course en vecka innan Australian Open på LPGA touren. För tävlingen använder man sig även av vissa hål från the East Course. Det jag hann se av the East Course såg också helt fantastiskt ut!

Måste vara ett av världens bästa korthål! (hål 5 West Course)
Hål 15 ett kort par 5 som för tankarna till de klassiska ljungbanorna runt London.
Det är inte varje dag man har förmånen att spela bakom världens bästa spelare.
Ben, Paul, Lydia Ko and yours truely…….